Nationale-Nederlanden breidt co-assurantieteam uit met drie vrouwen

 

Nationale-Nederlanden investeert in haar beursactiviteiten en heeft recentelijk het co-assurantieteam uitgebreid met drie medewerksters: Jackeline van Ginkel als Underwriter Liability, Japke van Dijk als Underwriting Specialist op dezelfde afdeling en Catharina Noordenbos als Teammanager Large Account P & C Insurance.

Jackeline van Ginkel (33) werkt sinds 2013 in de verzekeringsbranche. Aanvankelijk vier jaar bij Nirimco als Specialist Aansprakelijkheid en directeur, aansluitend 16 maanden als Specialist Brand, Transport en Aansprakelijkheid bij Schouten Zekerheid en sinds vorig jaar september als advocaat bij B&C Melissen van Donselaar Advocaten.

Japke van Dijk (38, Foto)  was eerder ruim 9 jaar werkzaam bij Delta Lloyd als Account Manager Reinsurance en als Senior Accountmanager Inward Reinsurance en laatstelijk als Vice-President bij herverzekeringsmakelaar Guy Carpenter. Zij versterkt vanaf november het team als Underwriting Specialist. Na de komst van beide dames bestaat het team Liability onder leiding van Branche Manager Bianka Bol uit vijf specialisten.

Ook is per 1 november 2018 Catharina Noordenbos (41) gestart als Teammanager Underwriting Large Account P & C Insurance. Zij is afkomstig van Aon, waar zij de afgelopen 17 jaar werkzaam was als resp. Senior Broker, Operations Manager Marine en laatstelijk als Manager Operations Broking. Zij heeft in verschillende operationele en leidinggevende functies ruime ervaring in co-assurantie opgebouwd.

Met de overname van Delta Lloyd in 2017 heeft Nationale-Nederlanden een sterke positie in de Nederlandse co-assurantiemarkt verworven, aldus de verzekeraar. “Het besluit om door te gaan met Beurs is goed ontvangen. Er is behoefte in de markt – bij makelaars en eindklanten – aan een beursverzekeraar met Nederlandse signatuur die met beide benen in de lokale markt staat. Beurs is daarmee een logisch onderdeel van het palet aan schadeverzekeringen bij Nationale-Nederlanden. Naast het aantrekken van nieuwe medewerkers wordt ook het IT-platform vervangen in 2019.”