Nationale-Nederlanden Beurs breidt underwriting teams uit met viertal

Nationale-Nederlanden Beurs breidt haar underwriting teams verder uit. Steef Welman is per 1 januari 2022 gestart als underwriter Brand. Per dezelfde datum zijn Jacqueline van Hoorn en Kader Yarim gestart als underwriter Marine. Majid Daoudi versterkt het Transport underwriting team per 1 februari 2022. Laurens Schox, directeur Beurs: ‘We zien het verbeteren van onze dienstverlening en doorlooptijden als een prioriteit dit jaar, naast het verder versterken van de relatie met onze makelaars. Daarom trekken we nieuw talent aan.’

Steef Welman (52) werkt sinds 2000 in de verzekeringsbranche. Hij is in diverse binnen- en buitendienst functies werkzaam geweest bij een tweetal verzekeringsadviseurs: De Miranda Verzekeringen in Landsmeer en bij Boutkan Assurantiën in Kwintsheul. Sinds 2017 werkte Steef bij SAA, eerst als Acceptant Zakelijk Brand Volmacht en de laatste 2,5 jaar als Beurs Sluiter Brand.  Met de overgang naar Nationale-Nederlanden neemt hij zijn kennis op het gebied van Brand mee naar Nationale-Nederlanden. Als underwriter Brand richt hij zich voornamelijk op de acceptatie van pools en covers.

 

Jacqueline van Hoorn (38) werkt sinds 2002 in de verzekeringsbranche. In deze 19,5  jaar heeft ze ervaring opgedaan bij een verzekeringsadviseur (Buddingh en de afgelopen ruim twee jaar bij  Van Heteren Assurantiën),  volmacht (D&D Adviseur) en verzekeraars (Univé, Delta Lloyd en a.s.r).  Met de overgang naar Nationale-Nederlanden per 1 januari 2022 maakte ze de overstap naar het beursbedrijf als underwriter Marine met aandachtsgebied Casco.

Kader Yarim (25) startte zijn carrière in medio 2020 bij Nationale-Nederlanden Beurs. Begonnen als underwriter-assistant Marine draaide hij mee in diverse projecten om kennis en kunde op te doen. Dit resulteerde in de functie van underwriter Evenementen per 1 oktober 2021. Per 1 januari 2022 is hij gestart als underwriter Marine met aandachtsgebied Cargo.

Majid Daoudi (42) werkt sinds 2003 in de verzekeringsbranche. Hij heeft eerder bij Nationale-Nederlanden gewerkt, maar ook 13 jaar bij een pensioen- en levensverzekeraar (Onderlinge ’s Gravenhage) . In 2019 heeft hij de overstap gemaakt naar de co-assurantiemarkt, waarbij hij nu werkzaam is als underwriter-assistant Aansprakelijkheid. Per 1 februari gaat hij aan de slag als underwriter Marine met aandachtsgebied Casco.