Moneyview waardeert Zakelijke Gebouwenverzekering Reaal met 5 sterren

Verzekeraar Reaal heeft een vijfsterren-rating ontvangen van MoneyView voor haar Zakelijke Gebouwenverzekering. In totaal vergeleek MoneyView 11 verschillende producten in deze verzekeringscategorie en keek hierbij naar 78 kenmerken. Het is dit jaar voor het eerst dat MoneyView een ProductRating maakt gebaseerd op de voorwaarden van zakelijke schadeverzekeringen.


Uit een vergelijking met de concurrentie scoort de Zakelijke Gebouwenverzekering van Reaal erg goed., schrijft MoneyView. ” Reaal kent ten opzichte van de markt over de gehele linie weinig beperkingen binnen de gebouwenverzekering. Met name als het gaat om de voorwaarden die te maken hebben met ‘gedekte zaken’ en ‘natuurlijke schadeoorzaken’ behalen de voorwaarden van de Zakelijke Gebouwenverzekering een hoge score” , aldus MoneyView.

Compleet én duidelijk         
De kans op schade aan gebouwen zal de komende tijd volgens Reaal verder toenemen door het veranderende klimaat en de toegenomen kans op extreem weer. Denk aan hagel- en stormschade, blikseminslag of overstromingen. ” Maar niet alleen het extreme weer is aanleiding om je bedrijfspand goed te verzekeren. Ook bij andere schades is het fijn als alles lekker geregeld is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brand-, rook- en waterschade. Een goede zakelijke gebouwenverzekering is voor een onderneming onontbeerlijk.”

Sitske Mauritsz, COO Schadeverzekeringen bij Reaal: “Wij zijn erg blij met deze beoordeling. Uit de gespreken die we voeren met intermediairs en ondernemers komt geregeld naar voren dat ze geen addertjes onder het gras willen. We vinden het daarom ook belangrijk dat de voorwaarden van onze verzekering compleet én duidelijk zijn. Het oordeel van MoneyView bevestigt dit.”


Bijlagen