Michiel Marzouk start vandaag bij Deense MGA RiskPoint in Amsterdam

Bij de Amsterdamse vestiging van de Deense MGA RiskPoint is vandaag Michiel Marzouk aan de slag gegaan als Senior Underwriter. Hij is afkomstig van NN/Delta Lloyd waar hij bij elkaar ruim zeven jaar heeft gewerkt als resp Senior Underwriting Engineering en als Senior UnderwriterRenewable Energy & Technical Lines.

Op kantoor Amsterdam gaat Michiel samenwerken met Maarten Liebrecht en Nathan Ostrander. Hoewel zijn focus zal liggen op de Nederlandse business gaat Michiel ook deel uitmaken van het internationale underwrting team. RiskPoint houdt zich in Nederland vooral bezig  met Renewable Energy, Mergers & Acquisitions  en Cyber.

 Het Deense moederbedrijf is actief in alle lines of business. Het bedrijf telt momenteel 110 medewerkers met kantoren in Kopenhagen, Oslo, Bergen, Stockholm, Helsinki, Frankfurt, Amsterdam, Londen, Zurich en Madrid. Per 1 april heeft het bedrijf zich versterkt met Morten Lundsgaard Christensen als Senior Underwriter. Hij werkte hiervoor zes jaar bij CNA Hardy als Senior Underwriter Renwable Energy.