Michel de Man maakt overstap van Aon naar Allianz Global Corporate & Specialty als Senior Property Underwriter

Michel de Man maakt de overstap naar Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS), verzekeraar van industriële risico’s binnen de Allianz Group,  om als Senior Property Underwriter aan de slag te gaan. Hij zal per 1 juli 2020 in zijn nieuwe functie beginnen en zal rapporteren aan Victor de Jager.

Michel heeft meer dan 23 jaar ervaring in de verzekeringsindustrie en startte zijn verzekeringscarrière bij AIG waar hij een internship doorliep om vervolgens bij Marsh (bijna 6 jaar als  Senior Risk Consultant), Aon (ruim 4 jaar als Senior Risk Consultant en Senior Property Broker),  HDI (ruim 2,5 als Senior Underwriter Property) en meest recent opnieuw  Aon (ruim 9,5 jaar als Account Director Global Accounts en laatstelijk als Practice leader International Property & Risk Control) te werken.

Victor de Jager, Property Manager zegt: “Met het aantrekken van Michel maken wij het team na het vertrek van Caprice Tang die haar carrière bij AGCS Singapore voort zal zetten weer compleet. Hij is de ervaren kracht waar wij naar op zoek waren en past perfect binnen ons team en bij onze ambities”