Mercer webinar op 2 juli a.s.: Terug naar de werkplek – hoe kunnen we helpen?

Mercer (Nederland) organiseert op donderdag 2 juli a.s. een webinar met als titel ‘Terug naar de werkplek – hoe kunnen we helpen?’. Het webinar start om 15.00 uur

In een toelichting op dit webinar schrijft Mercer: “Deze wereldwijde pandemie heeft laten zien hoe flexibel organisaties en hun medewerkers zijn: het merendeel heeft flexibel en digitaal werken omarmd, andere organisaties hebben hun vraag en aanbod van talent moeten aanpassen. Sommige bedrijven hebben zelfs talent tijdelijk gedeeld met andere organisaties.
Voor veel bedrijven is de volgende stap om medewerkers veilig en met vertrouwen te laten terugkeren naar hun werkplek. Maar in deze veranderde wereld is er niet één vast draaiboek dat leidt naar succes. Daarom organiseren wij op donderdag 2 juli om 15.00 uur een interactief webinar waarbij onze specialisten ingaan op diverse uitdagingen zoals:

  • Hoe bereidt u uw organisatie en medewerkers voor, zodat zij veilig kunnen terugkeren?
  • Hoe ondersteunt u uw mensen? Moet de compensatie- en beloningsregeling bijvoorbeeld worden aangepast voor de mensen die weer naar de werkplek komen, of hoe kunt u medewerkers die op afstand blijven werken beter ondersteunen?
  • Hoe versterkt u de veerkracht van de organisatie en zorgt u ervoor dat eventuele toekomstige uitbraken en de evenutele gevolgen beperkt blijven? 


Uiteraard is er veel tijd om gedurende de uitzending vragen te stellen. Om er zeker van te zijn dat de juiste onderwerpen aanbod komen, wil de organisatie van de deelnemers weten  wat hun  grootste uitdagingen zijn op dit moment.