Mensen ontzorgen belangrijkste reden samenwerking bijBouwe en DELA

Hypotheekverstrekker bijBouwe en verzekeraar coöperatie DELA zijn een samenwerkingsverband aangegaan. bijBouwe gaat op de website een eenvoudige route naar de overlijdensrisicoverzekeringen (orv) van DELA aanbieden.

bijBouwe zocht een goede samenwerkingspartner om consumenten vanuit hun eigen website een orv aan te bieden. Na een vergelijking van een aantal aanbieders, kwam DELA als beste uit de bus voor bijBouwe. In DELA vond bijBouwe een gelijkgestemde in de manier waarop de klant als vertrekpunt wordt genomen, en het maken van goed geïnformeerde, bewuste keuzes wordt gestimuleerd. “| Uiteindelijk gaf de manier waarop DELA haar klanten ontzorgt de doorslag. DELA biedt namelijk al haar verzekerden kosteloos aanvullende dienstverlening, zoals nabestaandenzorg en advies over (levens)testament, voogdij, een schenking, trouwen/samenwonen en mantelzorg. Voor consumenten die via bijBouwe bij DELA terecht komen blijft DELA het aanspreekpunt”, aldus de hypotheekverstrekker.

Samen ontzorgen
Angelique Antonis, directeur Intermediair bij DELA is blij met de samenwerking. “Het is bijzonder dat een hypotheekverstrekker en verzekeraar hierin samenwerken, dat komt niet veel voor. We vinden elkaar in het samen ontzorgen van consumenten. Zeker als je te maken krijgt met een overlijden, dan wil je geholpen worden. Dat bieden we allebei.“

Bouwe Kuik, CEO bijBouwe, over de samenwerking met DELA: “Met bijBouwe zijn we continu op zoek naar het ontzorgen van onze klanten gedurende de klantreis. In DELA hebben we een sympathieke partij gevonden die goed aansluit bij deze wens en onze visie op een uitstekende klantbeleving.”

e