Meijers en ScanMovers lanceren innovatieve verhuisverzekering

 

Meijers Assurantiën en het onafhankelijke verhuisplatform ScanMovers verenigen zich. Zij lanceren deze maand een gloednieuwe verhuisverzekering voor particulieren en bedrijfsverhuizingen. Met als resultaat het eerste online verhuisplatform dat een toegankelijke verhuisverzekering aanbiedt. Het doel is om elke gebruiker, klant of verhuizer, toegang te geven tot een goede verzekering, onafhankelijk van het budget. “De verzekering kent als uniek  element een premie per verhuizing en niet per maand.”                                                                                                                                                                                                    ScanMovers, het grootste boekingsplatform voor verhuizers van Nederland, faciliteert de eindgebruiker in de zoektocht naar een goede verhuizer. Eerder kwam het platform in het nieuws door haar onderzoek naar de grote prijsverschillen in de markt. Maurits Koopman, oprichter van ScanMovers: “We merkten dat een gebruiksvriendelijk platform en begeleiding van de klant alléén niet altijd voldoende is voor een goede totaalervaring. Het faciliteren van een goede verzekering voor zowel klant als verhuizer is de eerste grote stap in de richting van een betere verhuiservaring voor iedereen”.

Uniek: premie per verhuizing en niet per maand
De verhuizers aangesloten bij ScanMovers zijn vakmannen. Toch komt het weleens voor dat er schade ontstaat. De afhandeling neemt veel tijd in beslag, is vaak niet gestandaardiseerd en de premies zijn hoog. De gelanceerde verhuisverzekering is uniek doordat de klant premie per verhuizing betaalt in tegenstelling tot de traditionele maandelijkse premie.

Koopman: “Veel verhuisbedrijven waren tot nu toe niet in staat een goede verhuisverzekering af te sluiten. Schaalvoordelen bij de inkoop van de verzekering stelt ons in de staat een betaalbare premie aan te bieden.” Daarnaast handelt Meijers de schadeclaim onafhankelijk en volledig digitaal af. Vroeger deed de verhuizer dit zelf. Dit voorkomt discussie achteraf over de ontstane schade, verantwoordelijkheid en kosten.

De 150+ verhuisbedrijven die actief zijn op ScanMovers kunnen ieder, groot of klein, de verhuiszekering via het platform aanbieden in de hele Benelux én Duitsland. Hierdoor is de eindgebruiker gedekt tot 100.000 euro. “In het verleden moesten klanten fors bijbetalen voor een goedverzekerde verhuizing. Dat is met dit nieuwe product verleden tijd. Iedereen kan zo met een gerust hart verhuizen Door de ondersteuning die wij bieden kunnen onze verhuispartners zich focussen op waar zij echt goed in zijn: verhuizen.”