Meijers benoemt Bastiaan Krol per 1 maart a.s. tot Directeur Schadeverzekeringen

Per 1 maart a.s. wordt Bastiaan Krol (38 jaar) benoemd als Directeur Schadeverzekeringen bij Meijers. Hij  gaat leidinggeven aan de afdelingen brand, transport & motorrijtuigen, aansprakelijkheid en schadebehandeling, met de opdracht om de marktpositie van Meijers de komende jaren verder uit te breiden. “Deze benoeming vloeit voort uit het strategisch belang van de schadeverzekeringen binnen Meijers”, licht de vanuit Amstelveen opererende assurantiemakelaar toe.

Bastiaan Krol heeft meer dan 13 jaar ervaring in de verzekeringsbranche, waarvan 7 jaar bij Achmea en 6 jaar bij Allianz. De laatste 3 jaar was hij werkzaam als directeur schadeverzekeringen van Allianz Nederland. Hij maakt heel bewust de overstap van verzekeraar naar makelaar: “Na een prachtige en succesvolle periode bij Achmea en Allianz maak ik nu de overstap naar de korte lijnen en hands-on cultuur van het familiebedrijf Meijers. Een nieuwe uitdaging om als klantgerichte ondernemer te denken en te handelen. Ik kijk ernaar uit om met een zeer ervaren team (direct) voor eindklanten te werken.”

Ton Stalenhoef (Chief Brokerage Officer): “Wij zetten bij Meijers continu stappen om onze dienstverlening verder te verbeteren. Voor de schademarkt liggen er de komende jaren veel kansen en vraagstukken die we met Bastiaan Krol gaan grijpen en oplossen. Vanuit zakelijk én persoonlijk perspectief verheug ik mij op onze samenwerking.”

Daniel de Swaan (CEO) sluit zich hierbij aan. “De nieuwe functie van Directeur Schadeverzekeringen, ingevuld door de zeer ervaren Bastiaan Krol, gaat onze solide marktpositie in de zakelijke verzekeringsmarkt nog verder versterken. Ik ben trots dat we hem mogen verwelkomen.”