Marsh versterkt Corporate team met Arno WijnandsArno Wijnands gaat het Corporate team van Marsh versterken. Dat heeft de makelaar via Hans Taal, Senior Leadership Marsh & Mercer Netherlands, bekend gemaakt op LinkedIn.

“Arno Wijnands is een ervaren professional in de assurantiewereld en in het bijzonder de wereld van de assurantiemakelaardij. Arno’s loopbaan is gestart in 1988 waar gedurende 10 jaar werkzaam is geweest voor een kleinere lokale makelaar. In 1998 stapte hij naar Aon waar hij lange tijd heeft gewerkt als program manager binnen het Affinity-segment, vervolgens als accountmanager in het segment zakelijke dienstverlening en op het einde van zijn carrière bij Aon was hij als Managing Director verantwoordelijk voor de niche Specialties (Sport, Recreatie en Entertainment). In die hoedanigheid was hij nauw betrokken bij het account Endemol (Shine) Group waar hij in 2016 de Group Insurance Manager werd. Daarna heeft hij sinds 2017 gewerkt voor achtereenvolgens AIG (Broker & Client Engagement Manager), SAA (Manager Sectoren en kantoordirecteur voor Hoofdstad Verzekeringen en Schreuder Verzekert) en laatstelijk voor SUREbusiness (Manager Beurs; oa. segment recycling). Naast deze loopbaan is Arno Register Makelaar in Assurantiën én Register Gevolmachtigd Agent.”

Taal vervolgt: “Arno gaat zich samen met Kees Schulze richten op het segment Renewable Energy. Kees blijft Renewable Energy Practice Leader en zal deze rol oppakken vanuit het RM-segment. Arno gaat dit doen vanuit het Corporate-segment. Met deze hire geven wij verder invulling aan onze Industry Focus strategie en zetten we in op het verruimen van ons klantenbestand met nieuwe klanten binnen deze zeer actuele Practice.”