Marine Ress nu regionale Liability Manager voor AGCS’s Mediterrane regio

AGCS kondigt een nieuwe aanstelling aan voor zijn Mediterrane Liability afdeling waaronder België en Nederland valt. Marine Ress wordt vanaf 1 juli a.s. aangesteld als Liability Manager voor alle landen binnen de Mediterrane regio (Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, België, Nederland en Luxemburg). Zij volgt Marie-France Hurel op, waarmee ze nog twee maanden zal samenwerken om de overdracht van taken zo vlot mogelijk te laten verlopen. Marine Ress rapporteert rechtstreeks aan Patrick Thiels, CEO van de regio en in matrix aan de Global Manager Liability, Ciara Brady.  Ze blijft ondertussen ook Liability Manager van haar team in Frankrijk.

Marine Ress (46 jaar) begon in 2011 bij AGCS als Liability Team Leader om in 2016 te promoveren naar Liability Manager van datzelfde team. Voor ze bij AGCS aan de slag ging, heeft ze 10 jaar gewerkt bij Aon Risk Solutions. Daar had ze onder andere de functie van Expert Broker en Team Leader in Liability en Financial Lines. Marine behaalde een master in Business Law & Taxation aan de universiteit van Panthéon Asses en behaalde ook een DJCE (Degree in Law & Business Consulting) aan de universiteit van Paris II.

Marie-France Hurel startte in september 2010 bij AGCS en heeft meer dan 30 jaar ervaring. Ze leidde onder meer de afdeling Liability bij Catlin, RSA en Gerling. Ze werkte ook bij Zürich en bij verschillende andere makelaars. Ze vertrekt bij AGCS om zich te concentreren op persoonlijke projecten.