Marcel Dhoolaege nieuwe Claims Specialist DUPI Underwriting Agencies

Sinds de start van de Engineering tekening eind 2015 heeft DUPI Group deze portefeuille gestaag verder uitgebouwd en verbeterd, hierbij gebruik makend van de kansen en mogelijkheden die zich voordoen in de markt.

Vanzelfsprekend zijn goede mensen daarbij ‘key’ en ligt het bewijs van meedenken in plaats van tegendenken in een uitmuntende schadebehandeling, niet alleen inhoudelijk maar ook wat betreft beschikbaarheid.
Wij zijn er dan ook trots op aan te kunnen kondigen dat per 1 juli aanstaande Marcel Dhoolaege (55) in dienst treedt bij DUPI Underwriting Agencies als Claims Specialist Engineering en Casualty.
Voor DUPI werkte Dhoolaege bij MS Amlin Nederland,  laatstelijk als Specialist Claims Handler Construction en daarvoor onder andere bij DEKRA Experts als Manager Schadeclaims.

Met de komst van Marcel bestaat het DUPI Underwriting Agencies Claims team uit:

[columns]

[column size=”1/4″]Marcel van Beest
Bjorn Kalden
Kim Omvlee
Wick Evenhuis
Marcel Dhoolaege
Rosalie Alkema
Martijn Houtbraken
Hedy Overdiep
Evene Hoogzand
Renée Geijzendorffer[/column]
[column size=”1/4″]Marine
Marine
Marine
Marine en Engineering
Engineering en Casualty
Charterers Liability en P&I
P&I
Support
Support
Support[/column]
[/columns]

DUPI Group

Opgericht in 1988 als een niche P&I specialist, is DUPI Group thans met meer dan 80 professionals en 4 kantoren in 3 landen een erkende marktleider in verzekerings- en andere professionele diensten aan de Scheepvaart, Maritieme & Transport, Baggerij, Constructie & Engineering en Proces & Energie sectoren.
Als gevolmachtigd agent vertegenwoordigt DUPI Underwriting Agencies Baloise Insurance uit België,  ‘The Shipowners’ P&I Club en diverse Lloyd’s Syndicates.

Dupi Insurance Group