Managing director Ad Boekraad vertrekt na bijna 25 jaar bij RSA Nederland; Erik Lindeman benoemd als interim Managing Director

Ad Boekraad, Managing Director RSA Nederland, heeft RSA na een dienstverband van bijna 25 jaar in goed overleg met RSA UK besloten RSA te verlaten om de volgende stap in zijn loopbaan te verkennen. Erik Lindeman is benoemd als interim Managing Director voor de Nederlandse activiteiten, naast zijn verantwoordelijkheden als Commercial Director van RSA voor Nederland en België, terwijl RSA een permanente opvolger aanwerft.

Tony Buckle, Managing Director, Global Risk Solutions, RSA: “Ik wil Ad graag bedanken voor zijn loyaliteit en toewijding gedurende zijn tijd bij RSA en wens hem het beste voor de toekomst. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling en groei van RSA Nederland”.

Erik Lindeman behoudt zijn verantwoordelijkheden als Commercial Director van RSA voor Nederland en België, maar zal met onmiddellijke ingang de rol van Managing Director op zich nemen. Erik trad in april 2017 bij RSA in dienst vanuit zijn voormalige werkgever Marsh, waar hij Segment Leader Large & Multinational Accounts was. Tony Buckle voegt hieraan toe: “We wensen Erik veel succes in zijn nieuwe rol waarin hij RSA Nederland leidt in voortgaande groei en succes.”

Ad Boekraad

Ad Boekraad, managing director bij RSA Nederland, heeft in een brief aan de relaties zijn vertrek aangekondigd. ” Na een dienstverband van bijna 25 jaar heb ik, in goed overleg met mijn moederbedrijf in de UK, afgesproken dat het tijd is om mij te bezinnen over een volgende stap in mijn loopbaan en ruimte te maken voor nieuw leiderschap om RSA Nederland naar de volgende fase te brengen.”

Boekraad is in 1994 gestart als liability underwriter bij Royal Global. ” In mijn 25-jarige loopbaan bij RSA heb ik enorm veel geleerd en ik ben het bedrijf dankbaar voor alle kansen die mij zijn geboden. In 2005 ben ik benoemd tot Managing Director van RSA Nederland en heb met veelplezier en toewijding, met hulp van collega’s binnen en buiten Nederland, gewerkt aan de ontwikkeling en de groei van RSA Nederland. Ik ben trots op de marktpositie van het huidige RSA Nederland