Managementteam Meijers op volle sterkte met komst Roberto Ramdin meest gelezen bericht in september

Het bericht over de voltooiing van het managementteam bij Meijers met de komst van  Roberto Ramdin is het meest gelezen bericht in de maand september op de website van Risk & Business. Het bericht werd tot dusver ca 1.100 keer bekeken. De posthuum uitreiking van de NARIM Award aan Tjerk van Dijk volgt op de tweede plaats, gevolgd door de versterking van Kröller Boom met Sandra Nooyen en Jeroen van Heteren en de waarschuwing van de Duitse riskmanagementorganisatie aan verzekeraars dat bedrijven naar alternatieven gaan zoeken als zij zich te hard opstellend bij komende renewals.

De Top-10 wordt gecompleteerd door de voorgenomen overname van de activiteiten van Canopius (behalve renewable energy) door DUPI Underwriting Agencies, de recente toetreding van Anneke Kooiman tot het IUMN-bestuur. De overstap van Karin Bloemen naar Mandaat Assuradeuren, IUMI’s zorgen over het verhoogde accumulatierisico voor jachten en binnenvaartschepen en de indiensttreding van Jan-Willem Calten bij de Hanselman Groep. De tiende plaats wordt gedeeld dooie de samenwerking tussen Indis Verzekeringen en Nirimco en de benoeming van schademan Wilfred Jansen bij MSAmlin.

In september werd de website van Risk & Business door maar liefst 34.461 brancheprofessionals  bezocht voor het lezen van één of meerdere artikelen, wat neerkomt op gemiddeld 1.149 bezoekers per dag. Dat is bijna 10%  meer  dan de 31.665 bezoekers vorig jaar september. In de eerste negen maanden van dit jaar werd de website bekeken door 337.836 personen, ruim 35% meer dan de 249.213  bezoekers in dezelfde periode in 2019.