Makelaars Peter Boeren en Jeroen Immerzeel starten nieuw bedrijf: BRIGHT Insurance Consultants

De beide assurantiemakelaars Peter Boeren en Jeroen Immerzeel zijn vandaag gezamenlijk een nieuw adviesbedrijf gestart onder de naam Bright Insurance Consultants, zo hebben ze vandaag bekend gemaakt op LinkedIn. Zij gaan vanuit de vestiging aan de Bunschoterweg 134 in Rotterdam-Heijplaat bedrijven in het MKB en ‘ Groot MKB’ bijstaan op het gebied van risk- en insurancemanagement. Beiden hebben een jarenlange ervaring in de zakelijke verzekeringsbranche –  Jeroen inmiddels 24 jaar en Peter 20 jaar – en waren de afgelopen ruim 1,5 jaar  werkzaam bij Holland Verzekeringsmakelaars.

Jeroen  begon zijn verzekeringsloopbaan in 1998 als acceptant bij Nationale-Nederlanden. Daarna werkte hij als Account Manager bij AIG, als Underwriter bij Allianz, als Account Manager  Expatriate Services en  Marine & Logistics bij Aon Risk Services,  als Senior Sales Executive en Industry Practice Leader bij Marsh, als Director Business Development en Head of Business Development bij JLT Netherlands en rechtsvoorgangers en de afgelopen 22 maanden als Business Development Specialist bij Holland Verzekeringsmakelaars.

Jeroen Immerzeel

Peter startte in 2002 als Sluiter Varia bij Gebr. Sluyter en werkte later als  Sluiter bij C.A. van Eijck & Zoon en  als Sluiter Beurs Bedrijven bij Overvliet Assurantiemakelaars. Daarna werkte hij als Broker Marine Hull bij Marsh, als Broker Marine bij JLT Netherlands  en de afgelopen 20 maanden als Broker bij Holland Verzekeringsmakelaars.

Peter Boeren