Maaike van Haaster neemt Advieskring over

 Na 18 jaar in loondienst te hebben gewerkt bij diverse makelaarsbedrijven heeft  Maaike van Haaster gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap. Zij heeft per 1 januari jl. AdviesKring BV overgenomen, gehuisvest aan de Dorpstraat 80 na in Westervoort.

Op LinkedIn schrijft zij: “Mijn jaar had niet beter kunnen beginnen! Met heel veel trots kan ik vertellen dat ik AdviesKring BV per 1 januari 2021 heb overgenomen. AdviesKring is al sinds 1993 actief in de advisering en bemiddeling in verzekeringen en financiële diensten voor zakelijke en particuliere klanten. Daarmee dus een super mooie toevoeging aan mijn kantoor. Ik heb heel veel zin om samen met Heidi en Chantal verder te bouwen aan Insurable! Bert Jansen blijft de komende jaren nog aan ons kantoor verbonden voor hypotheekadvies.”

 Zij zette in 2002 haar eerste schreden in de verzekeringsbranche als EB-adviseur bij Van Luin Assurantiën. Daarna werkte zij vier jaar als Advisor Insurance Management  bij Mandema & Partners, 4,5 jaar als manager Operations bij NN, drie jaar als Manager Services en Operations bij van Lanschot en de afgelopen negen maanden als mnager Servies bij VLC & Partners