Lunch & Learns gratis vanaf 1 januar

i   Vanaf 1 januari kunnen leden en geassocieerd partners van de VNAB gratis deelnemen aan online Lunch & Learns. “Kennis delen is vitaal voor een sector die voortdurend evolueert en wordt beïnvloed door veranderende risico’s en regelgeving. Kennisdeling bevordert de reputatie van de gehele branche, stimuleert groei, verbetert dienstverlening en resulteert in innovatieve oplossingen. Door het kosteloos en online aanbieden van de Lunch & Learns wil de VNAB specialistische kennis van de coassurantiemarkt laagdrempelig toegankelijk maken voor alle leden en geassocieerd partners”, licht de VNAB toe

VNAB organiseert elke twee weken een online Lunch & Learn op maandagen tussen 12.00 en 13.00 uur.  Deze bijeenkomsten staan in het teken van het delen van specifieke kennis rondom actualiteiten. Het is een platform voor interactie en discussie met leden en door leden. De Lunch & Learns worden verzorgd door deskundige sprekers en vallen binnen één van de vijf branches – brand, cyber, engineering, transport of aansprakelijkheid – of er wordt een brancheoverstijgend thema behandeld.

Programma: 18 december: Transport: Het nieuwe EU Carbon Border Adjustment Mechanism (CBAM)

8 januari: Brancheoverschrijdend: Subrogatie en regres(on)mogelijkheden

22 januari: n.t.b.

5 februari: n.t.b.   .

Heb je suggesties voor onderwerpen die je graag wil bespreken tijdens een Lunch & Learn of ken je een geschikte spreker? De VNAB hoort het graag. Ook geassocieerd partners kunnen deelnemen aan de Lunch & Learns. VNAB hanteert exclusiviteit voor de spreker(s). Indien een Lunch & Learn wordt verzorgd door een expertisebureau is het niet mogelijk voor andere experts om zich in te schrijven voor de betreffende sessie. Hetzelfde geldt voor advocatenkantoren.