Lloyd’s of London haalt Patrick Tiernan binnen in nieuwe functie: Chief of Markets

Patrick Tiernan, Managing Director van Aviva Plc verhuist naar Lloyd’s of London om een ​​nieuw gecreëerde rol op zich te nemen. Tiernan, die voorzitter is van de International Underwriting Association en bij Aviva werkzaam is als managing director UK commercial lines and global corporate & speciality is benoemd tot chief of markets bij Lloyd’s. In die nieuwe functie zal hij verantwoordelijk zijn voor de marktactiviteiten en distributie.  .

In een reactie op de benoeming zegt Lloyd’s CEO John Neal: “Als een hoog aangeschreven leidinggevende in de branche met leiderschapservaring op het gebied van zakelijk en financieel management komt Patrick in een opwindende tijd bij Lloyd’s.”

De nieuwe marktleider brengt 24 jaar ervaring in de verzekeringssector met zich mee. Dit is inclusief tijd doorgebracht bij Starstone Insurance en Zürich.”Onze overkoepelende prioriteiten op het gebied van performance, digitalisering, cultuur, samen met een nieuwe ‘purpose’-pijler, staan ​​voorop en zijn bepalend voor alles wat we doen in het bedrijf en op de markt,” aldus Neal. “Patrick zal deze prioriteiten doorvoeren om de impact en resultaten te leveren die we nodig hebben in de hele markt, van klant en distributie tot underwriting .