Lloyd’s kondigt komst Rachel Turk aan als Chief Underwriting Officer

Lloyd’s, heeft de benoeming aangekondigd van Rachel Turk in de nieuwe functie van Chief Underwriting Officer. Zij zal rapporteren aan Patrick Tiernan, Chief of Markets van Lloyd’s, en haar startdatum zal te zijner tijd bekend worden gemaakt. Zij zal verantwoordelijk zijn voor het managen van de prestaties van de Lloyd’s markt, inclusief het leiden van de underwriting functie ter ondersteuning van de strategische doelstellingen van de Corporation. Rachel zal ook verantwoordelijk zijn voor het leiden van de discussie met alle belanghebbenden in de markt, waaronder verzekeraars, makelaars en klanten over hun duurzaamheidsstrategieën.

Rachel komt bij Lloyd’s van Beazley PLC, waar zij meer dan 14 jaar managementfuncties heeft bekleed, waaronder haar laatste functie als Group Head of Strategy en lid van het Executive Committee. Daarvoor gaf Rachel leiding aan het Amerikaanse Directors & Officers underwriting team bij Beazley. Voorheen was zij aandelenanalist bij JP Morgan Cazenove en is zij gediplomeerd accountant. Rachel is bestuurslid van de Lloyd’s Market Association (LMA) en de London Market Group (LMG).

“Ik ben verheugd dat Rachel bij Lloyd’s aan de slag gaat als onze Chief Underwriting Officer. Haar uitstekende reputatie in de sector en haar technische expertise en marktkennis zullen een enorme aanwinst zijn voor Lloyd’s nu we de prestaties van onze markt blijven verbeteren.

“Ik ben ervan overtuigd dat we onder haar leiding van Underwriting bij Lloyd’s de Lloyd’s markt van kracht tot kracht zullen blijven maken, en daarmee ons doel zullen bereiken om de allerbeste verzekeraars, kapitaal en talent naar onze markt aan te trekken om de problemen op te lossen waarmee klanten worden geconfronteerd.”

Patrick Tiernan – head of market Lloyd’s