Lloyd’s Benelux Meet the Market Event : 21 maart in WTC Rotterdam

Op dinsdagmiddag 21 maart a.s. vindt een nieuwe editie plaats van Lloyd’s Benelux Meet the Market Event. Plaats van handeling is andermaal het WTC-gebouw in Rotterdam: van 13.30 uur tot 18.30 uur.Het evenement brengt vertegenwoordigers van de zakelijke verzekeringsbranche uit de Benelux en die van de Lloyd’s verzekeringsmarkten samen. Om met elkaar te ontmoeten, bij te praten, te netwerken,  van gedachten te wisselen over verzekeringsoplossingen en andere actuele marktontwikkelingen  en over mogelijke (nieuwe) vormen van samenwerking.

Net als twee jaar geleden zullen op de ‘market floor’  de Lloyds-syndicates, brokers & coverholders met een stand vertegenwoordigd zijn.  Op de speciale ‘meet-the-market’ website wordt het volledige programma gepresenteerd, waaronder enkele workshop-sessies en speakers corners-presentaties, staat te lezen hoe gespreksafspraken kunnen worden gearrangeerd met ‘ boxholders’:http://www.lloyds.com/the-market/communications/events/netherlands/benelux-meet-the-market.

De bijeenkomst begint om 13.00 uur. Om half twee verricht Ralph van Helden, Lloyd’s Regional Manager, de officiëe openingshandeling. Het evenement wordt van 16.30 uur tot ca. 18.30 uur afgesloten met een netwerkborrrel op de ‘Market Floor’ . Voor nadere informatie: lloydsbenelux@lloyds.com.