Lindenhaeghe gaat financieel professionals volledig digitaal opleiden

Lindenhaeghe gaat als gevolg van het Coronavirus financieel professionals volledig digitaal opleiden via Virtual Classrooms. Gisteren heeft het opleidingsinstituut   ‘met trots’ het nieuwe digitale aanbod gepresenteerd. Zo kunnen ingeplande trainingen toch doorgaan,

Vorige week draaide Lindenhaeghe een pilot met de Examentraining Wft Vermogen voor medewerkers van Talent & Pro. Lindenhaeghe-trainer Angelo Geurts nam zijn cursisten op interactieve wijze mee in theorie én praktijk. De reacties op de eerste Virtual Classroom waren zeer positief. Ewald Bary, algemeen directeur van Lindenhaeghe: “Deze nieuwe situatie vraagt om een nieuwe aanpak. Ook nu zetten wij in op complete ontwikkeling voor financieel professionals. Het is onze verantwoordelijkheid als opleider om te zorgen dat kennis en vaardigheden beschikbaar blijven.”

Nieuw aanbod = online
Zowel (verplichte) Wft-trainingen als verschillende specialistische vakopleidingen zijn inmiddels omgezet naar het format van de Virtual Classroom. Ook worden  vaardigheidstrainingen voor financials nu gedigitaliseerd. Ewald Bary: “Deze nieuwe werkelijkheid vraagt om specifieke skills. Met ons aanbod Persoonlijke Ontwikkeling voor financials spelen we daarop in. Denk aan trainingen op het gebied van Harvard Onderhandelen en Klantgericht Telefoneren. Deze zijn prima thuis te volgen en je hebt er direct wat aan.”

 
Hij vervolgt: “Bij Lindenhaeghe hebben we veel ervaring met online trainen – onze producten 100% Online voor PE en Wft en de verschillende specialistische e-learnings gooien al jaren hoge ogen – dus we kunnen hierin snel schakelen. ‘Ik ben er trots op dat ingeplande opleidingen toch doorgaan. Er is, veelal op afstand, keihard gewerkt.”

Online studeren Alle Opleidingen + meer informatie

Online studeren Wft

Online studeren PE