Liberty Specialty Markets zet in op verdere groei in Aansprakelijkheid (General Liability) en internationale klanten

 

Na bijna 9 jaar werkzaam te zijn geweest bij Liberty Specialty Markets heeft Rewi Rambhadjan (foto onder) besloten zijn carrière voort te zetten bij AIG. Met het aanstaande vertrek van Rewi is Country Manager Rob Groenen op zoek naar een nieuwe Senior Underwriter General Liability. “Om onze makelaars een optimale service te kunnen blijven bieden, zoeken we niet alleen een permanente oplossing op termijn maar willen we de functie per direct invullen”, verklaart Groenen.

“We zijn verheugd dat Liberty een van de meest ervaren General Liability Underwriters in de Nederlandse markt aan zich heeft kunnen binden. Per 1 mei a.s. zal Ruud van Nunspeet (foto boven), die ruim 33 jaar werkzaam is geweest bij Zurich Insurance, bij ons als contractor drie dagen per week gaan werken. Hij zal zich naast acceptatie ook gaan bezighouden met ondersteuning en advisering van de beide acceptanten Aansprakelijkheid Johan Roos en Burak Bilgin.”

 

Liberty gaat zich volgens Groenen ook toeleggen op het verzekeren van internationale klanten. Ook hier zal voor Van Nunspeet een grote rol zijn weggelegd om samen met Groenen en een derde partij Liberty tot partner in business te maken voor makelaars die in het segment kleinere tot middelgrote internationale programma’s een rol spelen. “Deze derde partij gaat Liberty helpen om de 31 landen waar Liberty een kantoor heeft en de zogenaamde ‘blank spots’ (landen waar Liberty geen kantoor heeft) te verbinden tot een internationaal netwerk, dat internationale klanten, die lokale polissen nodig hebben, op een professionele wijze te kunnen servicen”, aldus Groenen, die van mening is dat de jarenlange ervaring van Van Nunspeet in dit segment heeft uitstekend van pas zal komen om deze nieuwe service van Liberty uit te rollen. “Voorlopig concentreert Liberty zich op internationale programma’s op het gebied van Aansprakelijkheid en Bestuurdersaansprakelijkheid maar niet kan worden uitgesloten dat in de toekomst ook Milieu en Cyber worden toegevoegd.”