Liberty Specialty Markets viert 12,5-jarig bestaan in Nederland met feestelijke bijeenkomst in Den Haag

Vorige week maandag 1 juli 2019 heeft Liberty Specialty Markets met makelaars en tussenpersonen haar 12,5 jaar jubileum gevierd. De viering vond  plaats in Den Haag op de locatie ‘De Glazen Zaal’. Een glazen dak overkapt de binnenplaats tussen een statig 18e-eeuws grachtenpand en de Portugese Synagoge. De ongeveer 200 gasten werden ontvangen door General Manager Rob Groenen, die in z’n speech liet doorschemeren dat Liberty vol inzet op groei in Nederland met o.a. investeringen in extra mensen en stroomlijning van de backoffice.

De groei zal volgens hem niet alleen plaatsvinden in het kantoor in Den Haag maar ook in Rotterdam. Verdere professionalisering van de organisatie gaat Liberty helpen te groeien in de verzekeringsoplossingen die op dit moment in Nederland worden aangeboden. Groenen deelde verder mede dat Liberty alle intermediaire distributiekanalen wil gebruiken om deze groei te realiseren. “Naast de gebruikelijke samenwerking met makelaars via beurs/VNAB staat Liberty ook open om samen te werken op het gebied van faciliteiten en affinity groups alsmede op het gebied van volmachten.”

Na de speech konden de aanwezigen genieten van een uitstekende catering en dankzij het mooie weer werd ook volop gebruik gemaakt van de barbecue op de rustieke achterplaats met haar eeuwenoude kastanjes.