Liberty Specialty Markets versterkt zich opnieuw met twee medewerkers: Frank Oltrop en Mae-Ling Smit

Nadat het sinds midden vorig jaar al het personeelsbestand heeft uitgebreid met zeven verzekeringsspecialisten, gaat Liberty Specialty Markets (LSM) zich per 1 april a.s. opnieuw versterken met twee medewerkers. Op die datum gaat Frank Oltrop aan de slag als claims manager Nederland en Mae-Ling Smit  als underwriting assistant voor de nieuwe lines of business kunst (Fine Art & Specie),  Cyber, Energy en Terrorisme. Door de uitbreiding is het totaal medewerkers van het in Den Haag gevestigde LSM verder gestegen naar 20. ”Daarmee is het team van Liberty Specialty Markets bijna compleet”, benadrukt Rob Groenen, General Manager The Netherlands.

Hij vervolgt: “Gezien de groei van de Liberty-portefeuille in de bestaande produkten en de nieuwe produkten die we het afgelopen jaar heeft gelanceerd en  het feit dat wij onze schadebehandeling voor makelaars en eindklanten eerste klas willen houden, hebben wij haast gemaakt met de invulling van de functie van claims manager Nederland. We zijn zeer content met het aantrekken van Frank Oltrop als nieuwe claims manager. Hij heeft de afgelopen ruim 7.5 jaar bij Zurich Insurance gewerkt als Claims Handler Liability en brengt niet alleen professionele kennis en ervaring mee maar ook een enthousiaste en positieve kijk op zijn vakgebied, de schadebehandeling.” In zijn functie gaat Frank in de matrixstructuur van Liberty Specialty Markets rapporteren aan Rob Groenen en op technisch vlak aan Renske Franken, die afgelopen januari  is benoemd tot Head of European Claims.

Mae-Ling Smit heeft een aantal jaren bij Van Ameyde Services gewerkt en de afgelopen 2,5 jaar als Technical Assistant bij Chubb gewerkt. Zij gaat zich vooral richten op de administratieve ondersteuning van de nieuwe lines of business die Liberty de afgelopen maanden is gestart:. Deze nieuwe lines of business zijn kunst- (FA&S), Cyber, Energy en Terrorisme-verzekeringen. “De explosieve groei van deze nieuwe produkten maken de komst van Mae-Ling noodzakelijk”, benadrukt Groenen. Zij wordt ook contactpersoon/aanspreekpunt voor makelaars en tussenpersonen voor alle adminstratieve aangelegenheden met betrekking tot deze verzekeringen