Liberty Specialty Markets versterkt zich opnieuw met twee medewerkers: Burak Bilgin en Claudia Liebke; Renske Franken benoemd tot hoofd Claims Europa

 

Nadat het vorig jaar al het personeelsbestand met vijf  verzekeringsspecialisten heeft uitgebreid versterkt Liberty Specialty Markets (LSM) zich begin dit jaar opnieuw met twee medewerkers: Burak Bilgin (rechts) en Claudia Liebke (links) terwijl claims manager Renske Franken-le Clerq (midden) is benoemd tot hoofd Claims Europa. Door de uitbreiding is het totaal medewerkers van het in Den Haag gevestigde LSM verder gestegen naar 20.

Op 1 januari jl. is Burak Bilgin in dienst getreden als underwriter General Liability. Hij is afkomstig van ASR  waar hij bijna zes jaar heeft gewerkt, laatstelijk als senior underwriter Liability Large domestic & Bourse business. “Met Burak kunnen wij verder groeien op het gebied van in AVB, waarbij hij zich gaat concentreren op de nationale accounts. Onder leiding van Rewi Rambhadjan hebben wij nu met Burak en Johan Roos een team van drie ervaren underwriters, dat de groei ambities van Liberty Specialty Markets in Nederland gestalte kunnen geven”, zegt General Manager Rob Groenen.

Daarnaast is LSM er in geslaagd het  D&O/FI- team te versterken. Op 1 februari a.s. treedt  Claudia Liebke in dienst  als underwriter D&O. Zij werkte de afgelopen 6,5 jaar bij Aon Risk Solutions, laatstelijk als Broker Financial Lines.  Onder leiding van Jona Alblas gaat Claudia zich vooral bezighouden met D&O verzekeringen voor het middensegment van de markt n zal zij als eerste contactpersoon fungeren voor alle makelaars die met Liberty samenwerken. “Wij zijn er van overtuigd dat haar ervaring als makelaar Liberty zal helpen om onze relatie met deze makelaars nog verder te versterken en ons hoge serviceniveau te handhaven”,  benadrukt Groenen.

 

Hij zegt daarnaast trots te zijn op de benoeming per 1 januari jl. van claims manager Nederland Renske Franken tot Head of European Claims voor alle Europese branches buiten Londen. In deze nieuwe functie wordt zij  verantwoordelijk voor alle claims handling in Continentaal Europa. “Met de promotie van Renske wordt de eerste klas schadebehandeling in Nederland in alle Europese landen omarmd en zal de schadebehadeling in de Europese landen volledig geïntegreerd gaan plaatsvinden”, aldus Groenen. In haar nieuwe functie zal Renske toetreden tot het managementteam van Kadidja Sinz (Head of Europe). Zij blijft in Den Haag gestationeerd en zal in de overgangsperiode samen met Rob Groenen op zoek gaan naar een nieuwe claims manager voor Nederland.