Liberty Specialty Markets versterkt zich met Jolanda Sinkgraven

Per 1 september 2020 komt Jolanda Sinkgraven het team van Liberty Specialty Markets versterken. Zij gaat samen met Bas Wijnhoven en Claudia Liebke de portefeuille  behandelen en uitbouwen die bestaat uit  commercial D&O, EPL, Fraude en Financiële Instellingen. Jolanda is al meer dan 12,5 jaar werkzaam in de Groot-Zakelijke Financial Lines Markt en is afkomstig van CNA Hardy waar zij ruim 2,5 jaar werkzaam was als Senior Underwriter Financial Lines.

General Manager Rob Groenen is blij met de komst van Jolanda. “Niet alleen vanwege de ervaring die zij meebrengt maar ook de goede reputatie die zij heeft bij onze klanten (makelaars en eindklanten).”

Op 15 mei berichtte Liberty dat Alexander Breitbarth, een ervaren senior underwriter Beroepsaansprakelijkheid, zou beginnen bij Liberty nadat het kantoor weer geheel of gedeeltelijk open zou gaan. Maar de groei die de portefeuille Beroepsaansprakelijkheid doormaakt, heeft het proces aanmerkelijk versneld. Groenen meldt dat Breitbarth bij het virtuele Liberty kantoor begonnen is op 15 juni. Na een korte inwerkperiode zich Breitbarth zich volledig toeleggen op de serviceverlening aan makelaars op zijn vakgebied Beroepsaansprakelijkheid.