Liberty Specialty Markets versterkt AVB-team in Nederland

 

Liberty Specialty Markets in Nederland heeft het General Liability (AVB) team weer op sterkte en kan verder bouwen aan de doelstelling om eind 2020 te verdubbelen in omzet.Rob Groenen, Head of Benelux en Nordics, die het Nederlandse kantoor leidt, zegt dat de versterking van het team deel uitmaakt van groeiplannen in Europa en dat zijn team in Nederland AVB risico’s gaat accepteren zowel in Nederland als in België en in Scandinavië. Om dit te kunnen realiseren heeft Groenen nieuwe mensen aangenomen.

Nicole Nijhuis komt per 1 oktober het team versterken en zal het team gaan aansturen als lead-underwriter. Johan Roos die sinds 2013 bij Liberty werkzaam en onlangs is gepromoveerd tot senior underwriter zal nauw met Nicole gaan samenwerken. Het team wordt gecompleteerd door underwriter Burak Bilgin die vanaf begin 2018 werkzaam is bij Liberty en contractor Ruud van Nunspeet.”Met Nicole, Johan, Burak en Ruud heeft Liberty een sterk team dat klaar is voor de toekomst:,aldus Grenen.

In  een reactie op de komst van Nicole zei Groenen: “Nicole brengt kennis en ervaring in Aansprakelijkheid mee alsmede vele jaren ervaring in distributie, verkoop en risico management. Deze kennis en ervaring zal ons helpen de relatie met makelaars en eindklanten verder te versterken. Over Johan Roos zei Groenen: “Johan Roos heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een allround acceptant aansprakelijkheid en zijn promotie tot Senior Underwriter is een rechtsreeks gevolg van zijn uitstekende prestaties. In aanvulling op zijn promotie heeft Johan ook acceptatiebevoegdheid voor Milieuaansprakelijkheid gekregen. Liberty Specialty Markets ziet hier ook mogelijkheden om te groeien zowel als standalone product als gecombineerd met Algemene Aansprakelijkheid”.

Ruud van Nunspeet, voorheen werkzaam bij Zurich zal zich richten op het ontwikkelen van de Internationale Aansprakelijkheidsprogramma’s, dit in nauwe samenwerking met Globex, de business partner van Liberty Specialty Markets op dit gebied. Ruud is een bekende en gerespecteerde underwriter in de Nederlandse markt met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van samenwerking met makelaars en eindklanten met betrekking tot Internationale Aansprakelijkheidsprogramma’s. In eerste instantie zal Liberty zich richten op Internationale Programma’s met 5 tot 10 lokale polissen.

Rob Groenen legt dit initiatief uit: “We hebben Algemene Aansprakelijkheid tot heden voornamelijk voor (grotere) Nederlandse risico’s geaccepteerd sinds de opening van het Liberty kantoor in Nederland. Enige tijd geleden hebben wij plannen gemaakt voor verdere groei en wij zijn er nu klaar voor om deze plannen uit te rollen met een duidelijke doelstelling voor ogen namelijk onze portefeuille Aansprakelijkheidsrisico’s te verdubbelen sinds begin 2017 tot eind 2020. Daarnaast zien wij ook mogelijkheden voor groei niet alleen in Nederland maar ook in België en Scandinavië”.

 

 

 

Rob Groenen, 13 augustus 201