Lengkeek en NN verlengen samenwerking voor meerdere jaren: “Een samenwerking waar we trots op zijn!”

Lengkeek en Nationale-Nederlanden hebben opnieuw de samenwerking voor een meerjarige periode verlengd. Ook voor de komende jaren is Lengkeek op basis van de tender onder schade-expertisebedrijven geselecteerd als één van de partners vanwege hun kwaliteit, inhoud en prijs.

Lengkeek levert landelijk schade-expertises, taxaties, risico-inspecties en verwante diensten aan de verzekeringsindustrie, overheden en bedrijven en instellingen.” Klanttevredenheid, aandacht, duidelijke communicatie en vakbekwaamheid is waar wij voor staan. Waarden die hand in hand gaan met de gedeelde langetermijnvisie van NN”, aldus Lengkeek, dat is geselecteerd voor het propertyschades, en dan met name het projectsegment en co-assurantie. De contractering met NN behelst ook OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, ING Verzekeringen en Vivat/Reaal.

“Wij zien onze selectie als een bevestiging van onze leidende marktpositie in de expertisebranche”, zegt Hans de Hoog, algemeen directeur van Lengkeek. “Wij beschouwen het als een voorrecht om ons credo Lengkeek Verder voelbaar te maken voor Nationale Nederlanden en haar klanten en business partners. En om met onze kennis, skills en innovatie Nationale Nederlanden te helpen haar doelstellingen verder te realiseren.”  

Hij vervolgt: “Wij zijn trots dat wij als zelfstandige Nederlandse onderneming ook aan boord blijven bij een oer-Nederlandse opdrachtgever. Nationale Nederlanden legt de lat hoog, en hoe mooi is het dat Lengkeek daar in hun ogen bij past.”