LeadInSurance geeft op 6 november a.s. vervolg aan eerste succesvolle en informatieve bijeenkomst over blockchain

 

Op 22 maart jl. organiseerde LeadInsurance, de netwerkgroep voor 35-plussers werkzaam in de verzekeringsbranche bij onder meer verzekeraars, makelaars, insurance-managers, experts, advocaten en bedrijven, een informatieve bijeenkomst waarin  de mogelijkheden en de (mogelijke) betekenis van blockchain voor de verzekeringsbranche nader werden toegelicht.

Tijdens de  voor velen kennismaking met blockchain bleek er veel animo te zijn om over dit onderwerp met elkaar door te praten. Dit gaan nu gebeuren op dinsdag 6 november a.s. bij CMS in Amsterdam! Het thema van deze sessie zal zijn: ‘ Blockchain en de impact daarvan op jouw carrière!’  In  deze sessie wordt niet alleen ingegaan op de ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt, maar ook op welke gevolgen blockchain heeft voor de aanwezige brancheprofessionals en de bedrijven waar zij werken. “ Het is een veelbelovende technologie, dus hoe ga je hiermee om en hoe zorg je ervoor dat jij en jouw organisatie daarvan kunnen profiteren?”, aldus LeadInSurance.

De organisatie heeft drie professionals, die reeds ervaring hebben met blockchain in de praktijk, bereid gevonden om met de aanwezigen hierover in discussie te gaan:

  • Katja van Kranenburg: Arbeidsrechtadvocaat en blockchain specialist bij CMS , tevens lid van de Dutch Blockchain Coalition (DBC);
  • Eelco Wester: Key Accountmanager bij Allianz Global Corporate & Specialty SE;
  • Rianne Baumann: Manager Business Development / Manager Liability bij Raetsheren.

De drie panelleden zullen elk een korte presentatie houden vanuit hun invalshoek en daarna hun ervaringen met blockchain met de aanwezigen delen tijdens een paneldiscussie. De bijeenkomst wordt gehouden bij CMS , Atrium  aan de Parnassusweg 737 in Amsterdam. Het evenement begint om 18.00 uur (ontvangst vanaf 17.30 uur) en wordt afgesloten met een netwerkborrel tot 21.00 uur. Aanmelden kan door een comment achter te laten op de LinkedIn groep: https://www.linkedin.com/groups/8490737/.