Laatste Crawford ALS Beach Volleybaltoernooi brengt recordbedrag op voor het goede doel: 57.000 euro!!!!!

 

Gisteren (12 oktober jl.) vond in The Beach in Aalsmeer voor de vijfde keer het Crawford ALS Beachvolleybaltoernooi plaats. 48 teams van makelaars, verzekeraars, expertisebureaus, advocatenkantoren, reconditionerings- en schadeherstelbedrijven streden tegen elkaar voor de eerste prijs maar mét elkaar voor het goede doel. En hoe: de spelers hebben dit jaar het recordbedrag opgehaald van 57.000 euro(!!) voor de stichting die zich inzet voor meer onderzoek naar de verschrikkelijke ziekte ALS. In de afgelopen vijf jaar is , samen met Amsterdam City Swim -actie meer dan 200.000 euur opgehaald, vertelde organisator Jurgen Baumann.

“Op je hoogtepunt moet je stoppen”, verklaarde Crawford-directeur Rianne Baumann. “We hebben genoten van het evenement, maar vinden het tijd voor een nieuwe uitdaging en een nieuw concept. Welke dat is, is nog niet bekend. Maar zeker is in elk geval dat het weer een gemeenschappelijk evenement wordt en dat we de Stichting ALS blijven supporten.” Tijdens de bijeenkomst bleek dat dit jaar het team van MS Amlin het meeste geld had opgehaald  en daarmee de wisselbeker won. Speler Patrick Amahorseya kreeg een prijs voor degene die individueel het meeste geld had gesponsord: 4.000 euro. Verder werd Patrick Neeleman van Belfor Rockets in het zonnetje gezet omdat zijn team de afgelopen vijf jaar het meeste geld had opgehaald.

Dan het sportieve gedeelde. In de Pro Poule ging de winst naar nieuwkomer RW Repair, voor Zurich en Cunningham Lindsey. In de Future Poule won Willis Towers Watson, die de Stichting ALS en AREPA voorbleef. In de Fun poule werd Aon Rotterdan nummer één voor Mandema & Partners en Kennedy Van der Laan/Van der Wal & Joosten

 

,