Komst nieuw lid NDB Groep geeft 15-jarig jubileum NLG Groep extra feestelijk tintje

NLG Groep, een samenwerkingsverband van advieskantoren in de zakelijke markt met een eigen volmachtbedrijf, viert dit jaar zijn 15-jarig jubileum. Door de komst van een nieuw lid – NDB Groep, wordt deze heuglijke bijeenkomst extra luister bijgezet.

De vereniging blijft groeien. In de zomer van 2023 voegde Froonacker van de Witte zich bij de groep. Met NDB Groep erbij zijn de leden samen inmiddels goed voor een omzet van meer dan 200 miljoen euro. En er werken in totaal bijna 1.500 werknemers. De verwachting is dat er in 2024 nog minstens één nieuw lid aansluit bij de vereniging.

Volgens Bertjan Scheepbouwer, voorzitter van NLG Groep, toont 15 jaar van samenwerking en groei  aan dat NLG Groep sterker is dan ooit. H”et jubileum werd in november gevierd met een fijne en ambitieuze groep ondernemers. Samen hebben we ons verdiept in de mogelijkheden van AI en onderzocht hoe we daar samen in kunnen optrekken. Zowel de leden als onze partners ervaren NLG Groep als zeer relevant. De toevoeging van NDB Groep is weer een mooie stap. Het verstevigt onze positie in de markt en laat zien dat onze filosofie en werkwijze gewaardeerd worden in de branche.”

Jan de Boer, directeur bij NDB Groep, legt uit waarom zij voor NLG hebben gekozen: “Wij hechten veel waarde aan samenwerken en kennisdelen. In onze branche lopen alle kantoren tegen nieuwe marktontwikkelingen aan. Bijvoorbeeld de rol van AI in onze processen. In gezamenlijkheid sparren over ontwikkelingen en het bundelen van krachten brengt de dienstverlening van ons bedrijf naar een hoger niveau. In NLG hebben wij deze combinatie gevonden in een groep vooruitstrevende en professionele adviseurs.”