Klap Verzekeringsmakelaar verwelkomt 1000ste klant voor eigen label Vakantievillaverzekering.nl

Twee jaar geleden is Klap Verzekeringsmakelaar van start gegaan met een nieuw online initiatief: Vakantievillaverzekering.nl, dat zich richt zich op rechtstreekse, online verkoop van verzekeringen aan particulieren met een tweede huis, recreatiewoning, vakantievilla, zomerhuis of chalet. De consument kan zelf op de website de premies berekenen, het pakket samenstellen en zelf online afsluiten.

“Medio juli jl. is al de 1.000ste polis gesloten. Een mijlpaal waar het team van Vakantievillaverzekering dan ook ontzettend trots op is!”, meldt Klap.  Om dit heugelijke feit te vieren heeft Mieke Dadema (manager inkoop & volmacht bij Klap) recent de 1.000ste klant op het kantoor in Amsterdam in het zonnetje mogen zetten en haar als  cadeau één jaar lang een GRATIS verzekering voor haar vakantiewoning aangeboden.

Nederland telt ruim 100.000 vakantiewoningen in de doelgroep. Met duizend gesloten polissen is hierdoor bijna 1% van de vakantiewoningmarkt in de zekere handen van Klap Verzekeringsmakelaar.