Kim Martins Neto sluit als eerste underwriter aan bij Dual Benelux

Dual Benelux heeft in de persoon van Kim Martins Neto de eerste underwriter aangetrokken van het nieuw te vormen team voor Nederland, België en Luxemburg. Zij zal werkzaam zijn als Senior Underwriter Cyber. Zij is afkomstig van Chubb waar zij sinds januari 2018 werkzaam was, aanvankelijk als Financial Claims Adjuster en de laatste 5,5 jaar als Senior Underwriter Cyber. Daarvoor werkte zij bijna een jaar bij Meijers Assurantiën als Claimsshandler Marine & Hull. “Ik ben verheugd dat ik deel uitmaak van het Benelux-team en de oplossingen van Dual voor cyberverzekeringen kan aanbieden aan lokale makelaars”, aldus Martine Neto/

Vorige week werd bekend dat DUAL Benelux Peter Kegel heeft aangesteld  als managing Director en dat deze MGA zich vanuit een kantoor aan het Hofplein in Rotterdam in eerste instantie Financial Lines, Professional Indemnity, Cyber en M&A gerelateerde verzekeringsoplossingen aanbieden voor middelgrote en grote bedrijven. Later in 2023 zullen ook Surety, Fine Art, Construction and Healthcare/Medical Malpractice worden aangeboden.”Met Kim hebben zien we  dat een toptalent in de markt voor DUAL heeft gekozen om onze reeds succesvolle business te helpen groeien. Met haar deskundige kennis en ervaring zal Kim onze lokale makelaars ondersteunen met een scala aan cyberoplossingen, waarbij onze snelle besluitvorming wordt gecombineerd met een hoge servicegraad:, aldus Kegel.

Ali Khodabaksh, head of cyber Dual Europa, vult aan: “We zijn zeer verheugd om iemand met het kaliber en de ervaring van Kim te verwelkomen in het bredere Dual Europa Cyber team om onze Benelux portfolio te helpen opbouwen en groei te stimuleren in de regio die volgens ons een groot groeipotentieel heeft.”