Kennissessie Schouten Zekerheid op 11 april a.s.: ‘Trouble in Paradise: van niet betaalde factuur naar de curator aan het stuur’?

 

Schouten Zekerheid organiseert op donderdag 11 april a.s. een kennissessie met als titel ‘Trouble in Paradise: van niet betaalde factuur naar de curator aan het stuur?’  De bijeenkomst vindt van 15.00 tot 19.00 uur plaats in de Kunsthal in Rotterdam.

“Wat als u uw facturen netjes betaalt, maar uw relaties dat niet meer kunnen?”, aldus Schouten Zekerheid. Tijdens deze kennissessie krijgt u van onder andere Mathijs Bouman (FD, RTL-Z, Nieuwsuur), Christiaan Bos en Monique Bos praktische tips en antwoord op onder andere de volgende vragen:

  • Hoe staat het ervoor met de Nederlandse economie en met die van onze belangrijkste handelspartners? Gaat de bubbel in uw sector barsten?
  • Liquiditeit blijft belangrijk, dus welke mogelijke alternatieven zijn er voor bankgarantie? Is een borgstelling iets voor uw bedrijf?
  • Wat kunt u leren van bekende faillissementen?

Schouten Zekerheid nodigt de deelnemers uit om na het inhoudelijke programma te blijven borrelen en de tentoonstelling ‘Trouble in Paradise’ te bezoeken. “Deze expositie weerspiegelt de emotie die u als ondernemer kunt hebben in tijden van (Trouble in) Paradise. 

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar: Aanmelden: marketing@schoutenzekerheid.nl.