Jonge brandprofessionals COBRA1998  woonden masterclass Chubb bij over captives

 

Vorige week vrijdag (3 november jl.) bezocht een groep leden van netwerkgroep COBRA1998  in het kader van de tweejaarlijkse buitenlandse trip de Belgische stad Gent. De bijeenkomst had een meerledig doel: vakmatige verbreding van de kennis en het netwerken en beter leren kennen van de collega-leden.

COBRA1998 is een netwerkgroep van jonge professionals die een directe link hebben met brandverzekeringen in de co-assurantiemarkt. Elke twee jaar wordt door de leden een bezoek aan het buitenland gebracht. Dit jaar werd met een groep van 20 jonge verzekeraars, schade-experts, verzekeringsmakelaars en advocaten een bezoek gebracht aan Gent.Het dagprogramma bestond uit een leerzame masterclass, verzorgd door Barry Beard en Rémy Massol van Chubb European Group Ltd. Tijdens dit programma werden de leden van COBRA1998 niet alleen bijgepraat over de ins & outs van captives, maar moesten zij ook zelf aan de slag en werd in verschillende teams een verzekeringsstructuur uitgedacht en opgezet.

Na het dagprogramma werd Gent per boot ontdekt en waren de aansluitende borrel en het diner een mooie gelegenheid om te netwerken en elkaar beter te leren kennen. Ook tijdens het avondprogramma was de sfeer uitstekend. Op zaterdag werd met een voldaan gevoel de terugreis aanvaard.