Jolanda Bron nieuwe vice-voorzitter Adfiz

Adfiz bestuurslid Jolanda Bron is benoemd als vice-voorzitter van Adfiz. Ze volgt daarmee Roger van der Linden op die medio december is benoemd als voorzitter van de belangenvereniging. Jolanda is directeur Regio Noordoost-Nederland binnen Aon Risk Solutions.  

Over haar nieuwe uitdaging zegt zij op de website van Adfiz: “Iedere dag opnieuw komen adviseurs op voor de belangen van hun klanten. Om daar op een adequate, duurzame en efficiënte wijze invulling aan te kunnen geven, is het van belang dat er een stevige vereniging achter ze staat die hen daarbij met kennis en kunde ondersteunt, opkomt voor de belangen van de sector en daar vol voor gaat. De wens daar een bijdrage aan te willen leveren, deed mij er enkele jaren geleden toe besluiten toe te treden tot het bestuur van Adfiz; een keuze waar ik onverminderd achter sta. In het kader van accountability zie ik het als een logische, volgende stap om binnen ons professionele bestuur nu de rol van vice-voorzitter te vervullen.” 

Op LinkedIn voegt zij daar aan toe: “Blij met het gekregen vertrouwen en blijvend enthousiast over Adfiz, zowel het bureau als het betrokken bestuur. Genoeg relevante dossiers om onze toegevoegde als branchevereniging te laten zien. Ik zet mij hier graag voor in, naast mijn rol bij Aon.”