John Ponsen maakt de overstap naar Allianz Global Corporate & Specialty als Senior Underwriter PI & Cyber

John Ponsen heeft de overstap gemaakt naar Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS), verzekeraar van industriële risico’s binnen de  Allianz Groep, om als Senior Underwriter PI & Cyber in Nederland en België aan de slag te gaan.  Hij rapporteert aan David De Greef, Financial Lines Manager Benelux. Hij is gestart op maandag 6 januari 2020. 

John Ponsen heeft meer dan 18 jaar ervaring in verzekeringen en meer bepaald binnen Financial Lines. Hij begon zijn loopbaan in 2002 bij Erasmus Verzekeringen in Nederland en was vervolgens actief bij achtereenvolgend Nassau Verzekeringen, AIG en HDI Global SE, waar hij Underwriting Manager Professional Indemnity and Accident was. Een rol die hij op combineerde met de positie ‘Head of Speciality’ voor de periode van één jaar op interim basis voor de Nederlandse markt.

David De Greef, Financial Lines Manager AGCS voor de BENELUX, zegt: “John heeft het ideale profiel voor deze functie. Zijn expertise en kennis van de markt zijn echte troeven om onze PI & Cyber portefeuille succesvol te beheren en uit te breiden”.