Jeroen Salz vertrekt na 4,5 jaar als algemeen directeur Gebr. Sluyter B.V.; Willeke van de Weerd neemt zijn rol over voor de maritieme sector

Jeroen Salz vertrekt na 4,5 jaar als algemeen directeur bij Gebr. Sluyter. Met de aanstaande juridische fusie tussen Gebr. Sluyter, EBC Nederland en Concordia de Keizer vervalt ook formeel zijn positie als algemeen directeur. Vanuit het directieteam van de nieuwe Rotterdamse Ecclesia organisatie zal Willeke van de Weerd verantwoordelijk worden voor de Maritieme sector en de rol van Jeroen Salz overnemen. Willeke blijft daarnaast haar rol als Commercieel Directeur  voor de sector Corporate Risk & Public vervullen.

In een toelichting op zijn terugtreden, zegt Jeroen: “Viereneenhalf jaar heb ik met plezier leiding mogen geven aan Gebr. Sluyter, een unieke Rotterdamse verzekeringsmakelaar. Met de aanstaande juridische fusie tussen Gebr. Sluyter, EBC Nederland en Concordia de Keizer vervalt ook formeel mijn positie als algemeen directeur. Voor mij voelt dat als een natuurlijk moment om afscheid te nemen en mij te richten op nieuwe stappen in mijn carrière. Vanaf mijn eerste werkdag tot vandaag is er heel veel veranderd. In de overtuiging dat wij met elkaar een stabiele basis hebben gelegd voor een nieuwe Rotterdamse Ecclesia organisatie wens ik alle collega’s daar een mooie en succesvolle toekomst toe. Met grote dankbaarheid kijk ik terug op een enerverende tijd en ik wil alle collega’s, klanten, huidige en voormalige aandeelhouders, verzekeraars en alle andere business partners bedanken voor de samenwerking in de afgelopen periode”.

Vanuit het directieteam van de nieuwe Rotterdamse Ecclesia organisatie zal Willeke van de Weerd verantwoordelijk worden voor de Maritieme sector en de rol van Jeroen Salz overnemen. Willeke blijft daarnaast haar rol als Commercieel Directeur  voor de sector Corporate Risk & Public vervullen.

Jeroen zal tot en met 30 juni werkzaam zijn en gaat per 1 september formeel uit dienst. “We willen Jeroen danken voor de positieve bijdrage die hij heeft geleverd in de afgelopen jaren bij de overdracht van de onderneming naar de nieuwe aandeelhouder Ecclesia en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière”, aldus Ecclesia.