Jaarevent Verbond: Haagse toppers over ‘veerkrachtig uit de crisis’

Hoe komen het kabinet, de samenleving en Nederland weer op been na de coronacrisis die veel burgers, bedrijven en gemeenten hard heeft getroffen? Daarover praat het Verbond van Verzekeraars maandag 4 oktober aan  tafel met drie Haagse ‘toppers’: de nieuwe voorzitter van VNO-NCW Ingrid Thijssen; Tuur Elzinga – sinds dit voorjaar aan het roer van de FNV en Jan van Zanen – voorzitter van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) en burgemeester van Den Haag.

“Het belooft een boeiend gesprek te worden waarbij onder meer de crisis op de woningmarkt, de klimaatrisico’s en de problemen van de arbeidsmarkt aan de orde komen. Maar waarbij dagvoorzitter Richard Weurding hen ook vraagt naar hoe zij de crisis zelf hebben ervaren en welke lessen onze Haagse gasten daaruit hebben getrokken”, aldus het Verbond op haar website.

Nieuwsgierig geworden?

Het tweede webinar van het Jaarevent vindt plaats op maandag 4 oktober, van 16.00 tot 17.00 uur. Geef je nog snel op! Weten welke webinars nog meer worden georganiseerd tijdens het Jaarevent: de Week van de Veerkracht? Lees hier het hele programma.