IUMI Congres mogelijk in 2026 in Rotterdam

De kans is groot dat Rotterdam in 2026 als gastheer zal optreden van het IUMI Congres, de jaarlijkse bijeenkomst voor (her)verzekeraars uit de wereldwijde transportverzekeringssector. Dat bleek gistermiddag tijdens de ‘terugkoppelingsbijeenkomst’ van de IUMI Conferentie 20190, die voor ruim 80 transportprofessionals uit de Nederlandse markt werd gehouden in het VNAB Kennis- en Ontmoetingscentrum.

Het IUMI Congres werd dit jaar van 15 -18 september gehouden in het Canadese Toronto. Volgend jaar vindt het evenement in Stockholm (Zweden) plaats, in 2021 in Seoul (Korea) , in 2022 in Chicago (VS), in 2023 in Londen (UK) en in 2914 Berlijn (Duitsland). De locatie voor 2025 is nog niet bekend.

Tijdens de terugkoppelingsbijeenkomst blikten onder leiding van dagvoorzitter Victor van de Lest (Corins) zeven sprekers ieder op hun eigen vakgebied terug op de belangrijkste ontwikkelingen en besluiten  die tijdens het IUMI Congres in Toronto zijn besproken. De sprekers waren Marc Schuling (Sedgwick), Anneke Kooiman (Nationale-Nederlanden), Emiel Paaij (DUPI Underwriting Agencies), Paul Hill (Aqualis Braemar), Jenny Groeneveld (HDI), Ton Schox (Sedgwick) en Simon Laros (Nationale-Nederlanden).

De bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door een drietal sponsors: DUPI Underwriting Agencies, Nationale-Nederlanden en Sedgwick. Een uitgebreider verslag van IUMI’s terugkoppelingsbijeenkomst is te lezen in het binnenkort verschijnende Risk & Business magazine

De sprekers: op de voorgrond v.l.n.r. Emiel Paaij, Jenny Groeneveld, Paul Hill en dagvoorzitter Victor van de Lest. Achteraan v.l.n.r. Simon Laros, Anneke Kooiman, Marc Schuling en Ton Schox