Introductiecursus Coassurantie 2022 gaat van start

Na het succes van de afgelopen jaren starten er in 2022 weer drie edities van de Introductie Coassurantie: Aansprakelijkheid, Brand en Transport. Deze is bestemd voor nieuwe medewerkers die werkzaam zijn in de zakelijke verzekeringsmarkt in één van de genoemde branches en meer willen leren over de coassurantiemarkt en tegelijkertijd hun  netwerk willen vergroten. 
  De Introducties Coassurantie hebben als doel om nieuwkomers in de zakelijke verzekeringsmarkt een eerste inzicht te bieden in de betrokken partijen, hun verantwoordelijkheden, doelstellingen en onderlinge verhoudingen. Het programma bestaat uit zeven middagen en een afsluitende bijeenkomst.   Lees meer  
Kosten
Deelname aan de Introductie Coassurantie is gratis. Wel rekenen we op ieders aanwezigheid. Indien deelnemers meer dan één keer afwezig zijn, ontvangen zij geen certificaat van deelname en wordt er €100,- in rekening gebracht bij de betreffende werkgever. 
Introducties Coassurantie 2022:
Aansprakelijkheid, Brand & Transport 25 januari t/m 19 mei |   10:00 – 12:00 uur Online
I.vm. de coronamaatregelen zullen de bijeenkomsten online plaatsvinden. Wanneer het weer mogelijk is om deze bijeenkomsten fysiek te laten plaatsvinden, wordt u hierover geïnformeerd, maar vooralsnog zijn de bijeenkomsten online.  
Deelnemerscriteria  
Aansprakelijkheid Programma Aanmelden Brand Programma Aanmelden Transport Programma Aanmelden