Insurance Cycle Tour haalt 8.750 euro op voor Stichting KiKa

Afgelopen vrijdag 26 mei jl.  fietsten meer dan 150 deelnemers uit de verzekeringsbranche een bedrag van 8.750 euro bij elkaar voor Stichting Kika. In combinatie met het mooie weer en de prachtige omgeving van de Achterhoek, was ook deze editie van de Insurance Cycle Tour, georganiseerd door CED, Ard Korevaar Personenschade, TotaalSupport en Cycling Team Vorden weer een groot succes.

Vorden vormde het epicentrum van de Insurance Cylcle Tour. Vanaf deze plaats vertrokken de deelnemers voor een route van 60 km, 90 km of 120 kilometer door de prachtige Achterhoek of voor de 30 kilometer lange recreatieve tocht langs kastelen in de omgeving. Na afloop was er voor de deelnemers volop gelegenheid om met elkaar onder een stralend zonnetje kennis te maken, bij te praten en te netwerken tijdens de afsluitende borrel en buffet.

De Insurance Cycle Tour staat voor fietsen, netwerken en een goed doel steunen. Ook dit jaar ging het gehele inschrijfgeld naar Stichting KiKa, die fondsen werft voor onderzoek naar kinderkanker. Aan het eind van de dag nam Rien Schimmel namens Stichting KiKa een cheque in ontvangst met de fantastische opbrengst van 8.750 euro. De drie organisatoren kijken vol trots terug op deze Insurance Cycle Tour: “De ambiance was ook dit jaar weer heel ontspannen. Er is lekker gefietst en het is mooi om te zien dat mensen hier goede contacten opdoen. Daarbij hebben de deelnemers ook nog eens een prachtig bedrag opgehaald voor Stichting KiKa. De Insurance Cycle Tour is hard op weg om een populaire, sportieve traditie te worden in de verzekeringssector!”

De Insurance Cycle Tour is een coproductie van CED, Ard Korevaar Personenschade en TotaalSupport. Zij nemen de kosten van de organisatie voor hun rekening en