Insurance Cycle Tour 2017 op 26 mei a.s. wederom in Achterhoek: Inschrijving  geopend

 

Op vrijdag 26 mei a.s. organiseren CED, Ard Korevaar Personenschade en TotaalSupport de vierde editie van de Insurance Cycle Tour. Na het succes van vorig jaar vindt dit populaire sportieve evenement ook nu weer plaats in de Achterhoek. De deelnemers kunnen kiezen uit drie toertochten van 60, 95 en 120 kilometer, terwijl er voor de recreatieve fietser een kastelentocht wordt georganiseerd van 32 kilometer onder leiding van een gids. De inschrijving is inmiddels geopend. De opbrengst van de Insurance Cycle Tour gaat zoals altijd naar een goed doel: dit jaar is dat Stichting Kika.

Geoefende toerrijders, fietsrecreanten en handbikers: iedereen kan meedoen aan deze sportieve tocht voor en door de verzekeringsbranche. De routes voeren de fietsers langs landelijke wegen in Achterhoek en Salland, maar ook de Sallandse heuvelrug en de Holterberg maken deel uit van het parcours. Voor de recreatieve fietser is er de 32 km lange tocht langs acht kastelen in de omgeving van Vorden onder leiding van een gids. De start en finish van alle tochten zijn in Vorden, waar de deelnemers met koffie en thee worden ontvangen.  Na afloop van de rit vindt er een netwerkborrel en een geanimeerde, muzikaal omlijste maaltijd plaats voor de deelnemers.

Deelname kost minimaal 50 euro, inclusief maaktijd. Bovendien ontvangen alle deelnemers een herinneringsshirt. De opbrengst van de Insurance Cycle Tour gaat zoals altijd naar een goed doel. Dit jaar is dat Stichting KiKa, die als doel om de genezingskans voor kinderen met kanker in 2025 te vergroten naar 95%. Hiervoor is veel onderzoek – en dus veel geld nodig. Daar wil de Insurance Cycle Tour een steentje aan bijdragen. Voor nadere informatie en aanmelden:  www.insurancecycletour.nl.