Insucare en Vanbreda Risk & Benefits gaan samen verder

Met ingang van december 2021 gaan Insucare en Vanbreda Risk & Benefits samen verder de markt op als adviseur voor ondernemers en bedrijven op het gebied van risicomanagement, verzekeringen, pensioen en arbodienstverlening. Met deze samenwerking bundelen de kantoren hun krachten als het gaat om specialistische kennis, schaalvoordeel en inkoopkracht. Ook ArboTeam is onderdeel van deze nieuwe samenwerking.

Brede inkoopmogelijkheden

Insucare en ArboTeam hebben een sterke positie in de regio Eindhoven en zijn gespecialiseerd in inkomensverzekeringen, pensioen en arbodienstverlening in de zakelijke markt (Employee Benefits). De kennis van risicomanagement en schadeverzekeringen én de brede inkoopmogelijkheden die Vanbreda biedt, zijn een mooie aanvulling waardoor Insucare haar klanten nog beter kan adviseren en ondersteunen. Andersom biedt deze samenwerking voor Vanbreda invulling aan haar groeiambities in het grotere MKB.

Onder eigen naam verder

Insucare en ArboTeam blijven onder hun eigen naam opereren vanuit het bestaande kantoor in Eindhoven. Wijnand Verschuur blijft als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het kantoor.

Insucare en en Vanbreda Risk & Benefits delen dezelfde visie. Bij beide kantoren is het belang van de klant en zijn medewerkers het uitgangspunt bij alles wat ze doen. Door te investeren in goede regelingen voor duurzame inzetbaarheid, zorg, inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid en pensioen, blijven bedrijven een aantrekkelijke werkgever en kunnen zij succesvol groeien. Insucare, ArboTeam en Vanbreda helpen hun klanten hierbij door het geven van gerichte adviezen en het zorgen voor maatwerk in personeelsvoorzieningen.

 Meer informatie over Vanbreda Risk & Benefits vindt u op www.vanbredanl.com