Inschrijving NVGA AM Innovatieprijs 2019 geopend

 

Het is weer mogelijk innovatie aan te melden voor de NVGA AM Innovatieprijs. Deze prijs wordt toegekend aan de partij met de meest impactvolle innovatie voor de volmachtbranche en staat open voor alle ketenpartners van het volmachtkanaal. De prijs bestaat uit een eervolle vermelding, publieke waardering en positieve publiciteit. Aanmelden kan tot 31 december 2018. De uitreiking vindt plaats tijdens de NVGA-Marktdag op 10 april 2019. Voor het aanmeldformulier en nadere info zie: https://nvga.org/nvga-am-innovatieprijs.

Na een periode van tien jaar werd de Generali AM Innovatieprijs in 2015 voor het laatst uitgereikt. Daarop besloot de NVGA dit initiatief samen met Assurantie Magazine (AM) voort te zetten en open te stellen voor alle (keten)partners in het volmachtkanaal. Het belangrijkste doel is om de innovatiekracht in het volmachtkanaal extra te stimuleren én om vakgenoten enthousiast te maken voor nieuwe ontwikkelingen. In het Reglement staan de beoordelingscriteria die de onafhankelijke jury hanteert.

De uitreiking van de 1e NVGA AM Innovatieprijs vond plaats tijdens de Marktdag Volmachten op 19 april 2017. De prijs ging naar Neerlandse voor haar Overstromingsrisicoverzekering. De 2e NVGA AM Innovatieprijs is uitgereikt tijdens het NVGA-congres op 18 april 2018 aan Openclaims voor haar innovatie WA Connect, een verhaalservice en schadeveiling in één.