Inschrijving Holland Insurance House geopend

    Op zondagavond 9 oktober vindt de 2e editie van het HOLLAND INSURANCE HOUSE op zondagavond 9 oktober in Kopenhagen. “De oer-Hollandse aftrap van het FERMA Forum. De hele avond zal in het teken staan van Hollandse kleuren, Hollandse snacks, Hollandse muziek en last but not least, Hollandse gezelligheid, meldt het Holland House Team.

“Wij merken dat er veel animo is voor het HOLLAND INSURANCE HOUSE, Dit feest organiseren wij dankzij de financiële steun van alle members. Voor organisaties die geen member zijn, geldt een maximum van 3 personen per organisatie. NARIM leden uitgezonderd. Ook member worden van het HOLLAND INSURANCE HOUSE? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Denise Heijstek (VNAB).

Exclusieve opening voor members
Van 20.30 tot 21.00 uur is er een pre-opening voor alle members die een financiële bijdrage hebben geleverd aan het HOLLAND INSURANCE HOUSE. Van 21.00 tot 00.30 uur zijn alle andere Hollandse gasten van harte welkom.


Holland Insurance House 2022 Zondag 9 oktober  |   20:30 – 00:30 uur Hotel Cecil
Niels Hemmingsens Gade 10, Kopenhagen     Locatie midden in het centrum van Kopenhagen
Het HOLLAND INSURANCE HOUSE vindt dit jaar plaats in Hotel Cecil. Midden in het centrum van Kopenhagen. Net als in Berlijn een sfeervolle lounge club maar ditmaal met twee verdiepingen. Ruimte voor dansers en ruimte voor praters. 



Aanmelden voor het HOLLAND INSURANCE HOUSE kan vanaf vandaag via onderstaande blauwe button. Aan- of afmelden   Voeg toe aan uw agenda