In memoriam Piet van der Made

30 mei 1936 – 27 februari 2019

Bedroefd hebben wij kennis genomen van het overlijden van Piet van der Made.

Binnen de Stichting Assurantie Registratie (SAR) hebben wij hem gekend als een gedreven en kundig ‘verzekeringsman’ en ‘mensenmens’. 

In de periode van 2001 tot en met 2008 was hij voorzitter van de Testcommissie van de erkenningsregeling Registermakelaar in Assurantiën (RMiA). Hij vervulde deze rol met veel passie en kundigheid, en was in deze rol kritisch, maar rechtvaardig voor de kandidaten.

In zijn werkzame leven zeer gerespecteerd en gekend door velen binnen de verzekeringsbranche, zowel intermediair en verzekeraars. En door de collega’s en medewerkers van de SAR op handen gedragen voor zijn humor, vriendelijkheid maar zeker ook zijn harde werken en grote inzet.

Piet kenmerkte zich door zijn schat aan kennis en ervaring en wilde deze ook graag delen met anderen. Hij was voor een groot aantal mensen in de branche een klankbord en een mentor.

Wij zullen zijn kennis, ervaring en humor erg missen. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en wensen hen sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Namens het bestuur en medewerkers van de Stichting Assurantie Registratie,

Nelleke Sterrenberg

Beleidsmedewerker