IMVO-monitoringsronde 2022 van start op 3 april

Dit jaar vindt de vijfde en daarmee laatste voortgangsmeting plaats van het IMVO-convenant door de onafhankelijke monitoringscommissie. De meting start maandag 3 april. Tot uiterlijk 24 april kunnen verzekeraars de IMVO-vragenlijst invullen.

Alle contactpersonen bij verzekeraars ontvangen een persoonlijke mail van de SER met de inloggegevens en de URL van de tool. Bij de meeste vragen staat een informatiebutton met uitleg over de vraag en de convenantverplichtingen. De antwoorden worden automatisch opgeslagen. Daardoor is het mogelijk op ieder moment van de dag aan de vragenlijst te werken. Zie voor de meeste gestelde vragen bij het beantwoorden van de vragenlijst, de Q&A: ‘Vragenlijst verzekeraars monitoring’. Meerdere mensen kunnen de tool tegelijkertijd invullen, dat vergemakkelijkt de onderlinge samenwerking. 

Mocht je vragen hebben over het gebruik van de tool of tegen obstakels aanlopen bij het invullen van de tool, dan kan je contact opnemen met monitoringverzekeringsconvenant@ser.nl

Vertrouwelijkheid

Om de veiligheid en vertrouwelijkheid van de ingevulde gegevens te waarborgen, deelt de SER de ingevulde gegevens alleen met de Monitoringscommissie voor het opstellen van het monitoringsrapport. Gedeelde informatie is en blijft vertrouwelijk en wordt op onherleidbare wijze verwerkt in de rapportage.Monitoringsvragenuurtje

Opmaandag 17 april van 13.00 tot 14.00 uur vindt een  vragenuurtje plaats via Teams. De werkgroep monitoring en de medewerkers van de SER zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.