Hypotheek Visie kiest Risk als partner voor schadeverzekeringen

Hypotheek Visie, met 60 vestigingen in Nederland kiest RISK Volmacht als partner om te komen tot structurele verbreding van haar dienstverlening op het gebied van particuliere schadeverzekeringen.

Hypotheek Visie is na een zoektocht van een jaar op haar bestemming aangekomen. Samen met RISK biedt Hypotheek Visie al haar adviseurs één geïntegreerd InsurTech platform. “Hierbij realiseert Hypotheek Visie in één klap drie voordelen voor haar adviseurs. Allereerst wordt er gemak voor de adviseur gecreëerd: Vanuit het CRM-systeem Elements kan de adviseur rechtstreeks een schadeverzekeringspakket offreren en aanvragen met hergebruik van alle reeds beschikbare data.”

Zij vervolgt: ” Los van de service op het gebied van verzekeringen, stelt het platform van RISK adviseurs in staat om additionele service richting de consument te verlenen op het gebied van nutsvoorzieningen zoals het vergelijken van energie, internet en telefonie. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de technologie welke RISK-dochter Overstappen.nl ter beschikking stelt. Daarnaast kan de consument een totaaloverzicht van zijn financiële lasten worden aangeboden. Vanuit één overzichtelijke app ‘ Financieel Visie +1 kan de consument alle afgesloten producten en diensten inzien en monitoren. “

“Met deze samenwerking blijft Hypotheek Visie innoveren op aangeboden diensten en inzet van technologie. Per 1 april kunnen de 60 vestigingen van Hypotheek Visie gebruik maken van dit platform. Alle processen zijn volledig digitaal en dus zeer schaalbaar”, besluit Hypotheek Visie.