Howden nu ook gestart in België

Howden Broking Group (Howden), een internationale onafhankelijke verzekeringsmakelaar, heeft vorige week  bekend gemaakt dat het haar vergunning heeft verkregen om op de Belgische markt te opereren. “De ervaren  Herman Kerremans de makelaar gaan leiden en met een gevestigd team, de beste specialistische oplossingen leveren aan klanten in de hele Benelux, waardoor de aanwezigheid van de Groep in Europa verder wordt versterkt”, aldus Howden in een persbericht: Kerremans, voorheen Chief Development Officer bij JLT in België, trad eerder dit jaar in dienst bij Howden en heeft meer dan 30 jaar ervaring in bedrijfsmatige verzekeringen en gespecialiseerde businesslines en kent de markt binnen de Benelux-landen door en door.

Herman Kerremans, CEO, Howden Belgium: “Aangezien Howden de kans grijpt om verder te investeren in deze belangrijke regio, ben ik verheugd om deze nieuwe onderneming te leiden. Howden heeft een bijzondere cultuur die verandering omarmt en de echte waarde van expertise en zorg begrijpt als het gaat om klantenservice. Het bedrijf stelt  mensen voorp en niet de aandekhouder; dit is en is altijd het credo van Howden geweest. Als jegoed  voor de werknemers zorgt, zorgen zij ook voor de klant. Dit is een kernovertuiging voor ons bij Howden en heeft geresulteerd in ons trackrecord van geweldige groei.”

Kerremans heeft ambitieuze plannen voor de nieuwe Belgische starter: “De Covid-19-crisis heeft geleid tot een stijging van de premies  en een verhardende markt die de verzekeringsprogramma’s voor veel bedrijven zal beïnvloeden. Bovendien zijn we, gezien de ambitieuze drive van Howden, die mensen in staat stelt innovatieve en doordachte oplossingen aan te bieden, perfect gepositioneerd om klanten in de regio toegang te bieden tot bredere bronnen binnen de groep en een nieuw alternatief in een consoliderende makelaarsmarkt. “

Louise Cable-Alexander, CEO Europa, Howden Broking Group zei:”We zijn verheugd iemand van Herman’s kaliber te verwelkomen in de Groep. Hij is een uitstekende specialist met gerenommeerde ervaring en diepgaande kennis van de industrie en de lokale markt en bevestigt samen met zijn team onze positie als de natuurlijke thuisbasis voor ondernemend talent. Howden Belgium vertegenwoordigt opnieuw een belangrijke investering in Europa naarmate we ons verder en dieper uitbreiden naar deze belangrijke regio. Voor klanten toont deze opwindende stap aan dat we snel anticiperen op hun behoefte aan keuze en dat we ons inzetten voor het leveren van een specialistische service ter plaatse.”